Jobba hos oss

Vill du gå till jobbet med känslan av att göra skillnad varje dag och samtidigt få möjlighet till utveckling - välkommen till Stockholms läns sjukvårdsområde. Vi finns inom en mängd olika verksamheter och är i dag cirka 11 600 medarbetare inom ett hundratal kvalificerade yrken, varav de största yrkesgrupperna är sjuksköterskor, läkare och skötare.

Det du gör på jobbet varje dag har betydelse i många människors liv.

Hos oss hittar du meningsfulla, roliga och spännande tjänster som ger mycket tillbaka och ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Lediga jobb

Som chef och medarbetare hos oss får du inflytande och möjlighet att påverka din dag på jobbet.

Sveriges viktigaste jobb väntar på dig

Det råder ingen tvekan om att Sveriges viktigaste jobb finns inom hälso- och sjukvården. Stockholmsregionen växer så det knakar och all hälso- och sjukvård är i ständig utveckling. Vill du vara med och utveckla och utvecklas – sök en tjänst hos oss. Lediga jobb

Ett jobb som ger mycket tillbaka

Vår verksamhet i Stockholms län pågår dygnet runt och erbjuder hälso- och sjukvård av högsta kvalitet. Vi finns inom en mängd olika verksamheter och är i dag cirka 11 600 medarbetare inom ett hundratal kvalificerade yrken, varav de största yrkesgrupper är sjuksköterskor, läkare och skötare.

Vi lär av varandra och jobbar ständigt för att hitta bra arbetsformer. Allt för att på bästa sätt kunna möta och ta hand om alla som kommer till oss.

Gemensam värdegrund

Söker du jobb hos oss vill vi självklart att du delar vår gemensamma värdegrund: patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje. 

Det du gör på jobbet varje dag förändrar många människors liv. 

Medarbetarpolicy

Här kan du läsa vår medarbetar­policy. Gäller för Region Stockholm 

Läs mer om oss

  • Kvalitetsbokslut 
  • Organisations­schema
  • Patientsäkerhets­berättelse 
  • Verksamhetsplan
  • Företags­presentation